.vc_custom_1460045021042{margin-top: 35px !important;}.vc_custom_1460045208715{margin-top: -51px !important;}.vc_custom_1485040318842{margin-top: 22px !important;margin-right: -23px !important;margin-left: -30px !important;padding-top: 150px !important;padding-bottom: 50px !important;}
Info

New Green Masterplan Baotou

 

VIEW VIDEO >>

The masterplan for the extended area of Sayan Tala Park in Baotou was redefined in the project as an extension of the city to the east, defining the archaeological site of x park. The project provide the insertion of a long front basement along the road on which rest eight towers residential and ampersand, the basement filters the city from the new extended enclosed urban park to the east of a large residential area and services to lower volume, near the mongolian resettlement. Design principles are Feng Shui and sustainable functionalization of the new urban area.

 

  • PROJECT:  Marcon Architetti
  • LOCATION: CHINA, Baotou
  • CLIENT: Private
  • YEAR: 2013-2015
  • TOTAL GROSS BUILD UP AREA: 804.790 mq
  • PERFORMED SERVICES: Concept Design

 

+ Masterplan