.vc_custom_1460045021042{margin-top: 35px !important;}.vc_custom_1460045208715{margin-top: -51px !important;}.vc_custom_1484773647609{margin-top: 22px !important;margin-right: -23px !important;margin-left: -30px !important;padding-top: 150px !important;padding-bottom: 50px !important;}
Info

Real Estate Unit Rebovation

 

The new residential building is on three floors and on the front façade maintains the nineteenth traditional “villa”; On the back, characterized by an high-density and undeveloped architecture context, the project shows a more contemporary design while maintaining typical simple geometries.

  • PROJECT:  Marcon Architetti
  • LOCATION: ITALY, Viareggio (LU)
  • CLIENT: Private
  • YEAR: 2014 – 2016
  • TOTAL GROSS BUILD UP AREA: 300 smq
  • PERFORMED SERVICES: Preliminary and Schematic Design

 

 

+ Residences and Reception