.vc_custom_1460045021042{margin-top: 35px !important;}.vc_custom_1460045208715{margin-top: -51px !important;}.vc_custom_1485040884727{margin-top: 22px !important;margin-right: -23px !important;margin-left: -30px !important;padding-top: 150px !important;padding-bottom: 50px !important;}
Info

Recovery Of Gallisai Former Mill For A New Museum

 

Environmental, cultural, historical and economic sustainability values represent the starting points of the museum recovery. In fact the improvement proposals, concerning  facilities and structures aim to achieve high performances and technical solutions allow  to reduce maintenance and operations, together with the complex  aesthetics that favors the use of local materials in compliance with the indications coming from the protection constraints imposed by the Superintendent. The project includes the energy efficiency and  facilities improvement to provide a comfortable environment.

 

  • PROJECT:  Marcon Architetti.
  • LOCATION: ITALY, Nuoro
  • CLIENT: Regione autonoma della Sardegna – Assessorato della Pubblica Istituzione, Beni Culturali, Informazione, Spettacolo e Sport
  • YEAR: Public Tender 2014
  • TOTAL GROSS BUILD UP AREA: 6.620 smq
  • PERFORMED SERVICES: Detailed Design

 

+Building and Public Spaces