.vc_custom_1460045021042{margin-top: 35px !important;}.vc_custom_1460045208715{margin-top: -51px !important;}.vc_custom_1485040610892{margin-top: 22px !important;margin-right: -23px !important;margin-left: -30px !important;padding-top: 150px !important;padding-bottom: 50px !important;}
Info

S. Chiara Hospital Expansion

 

 

The project aims to increase access recognition and to promote the humanization of healthcare spaces, reducing the stress caused by disorientation generated by wide buildings. The project includes two new structures: the new acceptance and the new waiting room of endocrinology, blood drawing center with acceptance and a new connection path between buildings. Roofs, for their special engineering features and the green roof, allow to create a comfortable atmosphere that reminds to the natural elements to promote occupants’ psychological well-being. New buildings will be built in X-Lam, steel and laminated wood so we get a highly ecological and bioclimatic building, with no polluting materials in compliance with sustainability.

  • PROJECT:  Marcon Architetti
  • LOCATIONITALY, Pisa
  • CLIENT: Azienda Ospedaliero – Universitaria Pisana
  • YEAR: Public Tender 2015
  • TOTAL GROSS BUILD UP AREA: 990 smq
  • PERFORMED SERVICES: Schematic Design

 

 

+ Health’ and Research Centers