.vc_custom_1460045021042{margin-top: 35px !important;}.vc_custom_1460045208715{margin-top: -51px !important;}.vc_custom_1484773903916{margin-top: 22px !important;margin-right: -23px !important;margin-left: -25px !important;padding-top: 150px !important;padding-bottom: 50px !important;}
Info

Hub Of Wellbeing

 

 

Like an Oasis hidden in the dunes, so the sinuous shadows of the building leave gradually discover the green heart of the Wellbeing Hub, where the soul finds peace through body care and relaxation. The Ground Floor welcomes the visitors with a green courtyard open to the sky and accessible from many directions, increasing interaction among the users and exposure of the commercial and social activities taking place in the building thanks to the use of transparency. The Basement, on top of providing the needed car parking, showcases a SPA which receives natural light thanks to the central courtyard, which runs all the way down to the basement level. More private and hidden, the First Floor is home to all functions linked to the body care; such more intimate activities are protected by an outer skin that allows natural light to enter but keeps away prying eyes. The Roof Floor (second floor) is a space directly accessible from the ground level, dedicated to the food&beverage outlets which are immersed in a real roof garden, allowing visitors to enjoy a green environment with a view. The building is cladded with an outer skin in HPL (High Pressure Laminates), which maintains low temperatures and creates a ventilated facade. The Windcatchers allow cool air to flow all the way down to the ground floor and bring natural light into the inner areas of the building.

  • PROJECT:¬†M+N Architecture
  • LOCATION: UNITED ARAB EMIRATES (UAE),Abu Dhabi
  • CLIENT: Private Company
  • YEAR: 2015
  • TOTAL GROSS BUILD UP AREA: 8.575 smq
  • PERFORMED SERVICES:¬†¬†Preliminary Design

 

 

+ WELLNESS